Bröllopsyra!!!

I Storbritannien då alltså... Prince William och Kate Middleton ska äntligen gifta sig, men jag blev ändå på gott humör när jag hörde det, vet inte varför men bröllop gör mig på gott humör alltid! Vi hade ett super veckoslut, på fredag lega jag hemma och myste med film och godis men på lördag blev det utgång till Humlegården, verkligen lyckad kväll. På söndag hade mamma hyrt Sex and the City 2 filmen som vi såg, men håller nog med kritikerna, the fashion was great men nu räcker det - serien var bättre! Efter några skoldagar är det igen mitten av veckan imorgon, så skönt. Det blir igen ett fullsatt veckoslut, så man måste samla krafter! Torsdag: Loreal ystävämyynti, fredag: Födisfest, bio och bowling, Lördag: till Ingå och fira och sen börjar provveckan och det blir dags att försjunka sig i böcker... igen :)2010

 

OrginaletPå fashionsidan hittade jag faktist en härlig klänning i Stockholm måste ha på den här nån dag och visa den. Gråbeige är den med strasser vid midjan. Har nu tittat på Gossip Girl igen och är helt inspirerad av deras fashion, Eric Daman, du är min idol. Blair, Serena, Jenny, Juliet snyggt snyggt snyggt. Skulle vilja sätta foten i deras Loubutins och klä på mig en vacker Matthew Williamson gown, men kanske en vacker dag. För övrigt är ju Mad Men stilen het on the catwalks, men fortsätter det i sommar? Remains to be seen... men jag tror det. Nu väntar jag också på miss Catherines (som pressen kallade henne) och Will's wedding och klädkalaset där. I can't wait to see her wedding dress..

Blir det modernt à la Victoria eller traditionellt à la Diana??? Vad tror ni?? (jag hoppas på något modernare, Kate har ändå en säker sense of style!)

Blair's underbara Matthew Williamson

 

Gossip Girl vs. Mad Men fashion, vilkendera gillar ni mer???

 

 

Bröllopsyra

 

  vs  

Modernt                                                        Traditonellt


Kanske något i stil med det här....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0