Ett L och en fantastisk dag!!!!

Hela dagen började så otroligt bra idag redan i skolan. Jag gick in till kansliet för att få mina studentexamens resultat från engelskan och jag fick ett L. Hurrraaaa!!! Mina poäng hade stigit med 8 poäng så slutligen fick jag 281 poäng, och 97/99 i essän. Så det var inte helt dåligt att få 15 poäng över gränsen!!!! Efter skolan bar det av mot ELLE tidningens redaktion, där vi skulle filma redaktionen och fråga modereportern lite frågor om hennes jobb. Det var jätte intressant att få svar på våra frågor och att höra lite om detta yrke, som intresserar mig ganska mycket faktiskt. Vi fick också goodie bags, med en stranväska, en partyväska, en penna, en nyckelring, ett anteckiningsblock och det nyast ELLE numret! Tack!

Efter besöket på redaktionen fick vi ännu följa med reportern till PR-byrån SPALT där vi fick se deras showroom, med märken som Lancel, Ted Baker, Odd Molly och Levi's, och ägaren. Det var jätteroligt där också och ett jobb inom PR skulle ju inte heller vara helt fel....  Det lät i alla fall ganska roligt och intressant!

Efter Pr besöket var vi färdiga och flickorna for hem medan jag blev i stan och väntade på Hani. Vi gick och äta till Pasta la Vista, en italiensk restaurang i Kampen, där maten var supergod, rekommenderar det verkligen, hönssalladen var så god! Lite senare kom Rosa med och vi gick och kollade på Prince of Persia. Filmen var bra, spännande ocg riktit underhållande, och Jake Gyllenhaal var skitsnygg så efter bion hade vi alla en lite kändis crush. Han är ju min future husband alltså, haha... Lucky Gemma Arterton. Men jag rekommenderar alltså filmen nog, den var super. Men nu måste jag vända mig tillbaka till min matematikbok, prov imorgon. Fuuuuun.... not! Men gonatt till er alla!













 



Nice arms.....


B.O.B

Idag har varit en chill dag med mycket mattaläsning, så nu är jag tröttt!!! Vi lagade supergod mat med pappa idag, chicken salad, min favorit. Nästa vecka är det provvecka, usch, men sen är det sommarlooov! Orka ännu två veckor..... Men nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på B.O.B.s och Bruno Mars Nothin On You, min favvolåt just nu!


 


Style Inspiration: Kate Middleton

Hon klär sig snyggt fast hon är den möjliga nästa drottningen av England. That's respect!















För min Who wore it better? som jag hade förra veckan så tycker jag att det är Blake Lively, Hayden Panettiere, Kim Kardashian, Demi Lovato, Cheryl Cole och Rihanna som är vinnare!!!


Trend: Mönster

Mönster är vad jag ska ha på mig på beachen i sommar. Lösa toppar eller olika mönstrade strandtunikor känns så rätt just nu och till exempel H&M har mycket fina tunikor. En annan sak jag vill ha är en svart långklänning, men den tror jag att jag har hittat nu, jaaaa!!!






'




My favourite destinations!

Jag har haft turen att resa mycket i mitt liv och det här är mina top 5 ställen, städer och värme!

Cities:

5. Paris



Den mest romantiska och vackraste staden jag någonsin varit i. Allt är très chic och så får man förstås höra en massa härlig franska. C'est très fantastique!



4. New York



Här finns ALLT! En riktig kulturmix. Det är en härlig stad, men också en enorm stad, som ibland känns nästan lite för stor. Men bara nästan!



3. London



Love, love London. Shoppingen är härlig, människorna är trevliga och har sina härliga british accents som jag inte kan få nog av, och Pubbarna är mysiga. Här skulle jag villa bo en tid av mitt liv! Fabulous nightlife också!



2. Rom



En till stad som är så otroligt vacker. Det skulle vara lätt att hitta en bostad i Rom, alla hus är snygga. Maten är god, det är varmt och männen är ju inte helt hemska att se på. I fell in love with Rome two years ago, nu vill jag tillbaka!


1. Stockholm



Stockholm har allt jag vill ha. Det är stort, men ändå nära hem. Det är mer internationellt och mer öppet, men har ända en nästan likadan kultur. Jag vill flytta till Stockholm!




Beaches:



5. Teneriffa, Spanien

 

Det ser så tufft ut när sanden är svart...


4. Thailand




Härligt, varmt och vackert, men minus för turisterna! Det finns miljoner...


3. Curacao



WOW! Men de är små!


2. Southern California



Lite patriotisk måste man vara, eftersom jag själv bott i SoCal i ett år, i San Diego och faktiskt solat på denna beach, Mission Beach. Mission Beach, Pacific Beach, Imperial Beach, Venice Beach, Coronado, Encinitas, Carlsbad, Newport Beach, Huntington Beach, Laguna Beach. Hela kusten har otroliga stränder, och surfare!



1. Dominikanska Republiken



One word: Paradise!





My life is perfect!

Eller så känns det nu i alla fall. Vädret är perfekt, jag har härliga vänner, och roligt nästan hela tiden! Så ska det också vara. På torsdag och fredag blev det lite mera solande och så hade jag jobb på kvällen. Efter jobbet for vi med Rosa till Crush och sedan därifrån till Circus, där vi hade en otroligt random, men skitkul kväll. Så ungefär fyra på morgonen gick jag hem till pappa, i värmen. Jag hann sova ungefär tre timmar innan jag skulle till jobbet igen, så man var nog litet trött idag. Vi for till en bra italiensk restaurang, Il Siciliano, på Alexandersgatan och äta med pappa, jag rekommenderar!!! Efter vår dinner, träffade jag igen Rosa snabbt men nu blir det nog tidig kväll - I am so tiiired!!!¨




Min solbränna kan jag tacka dessa för!



Circus



Pasta

Sommartjejer...

Den här veckan har mest gått ut till att njuta av sommaren... På måndag jobbade jag men annars har det varit såå chill och vi har legat hemma och njutit ute.  På tisdag var vi som sagt på Monkis Opening och det var riktigt roligt men onsdag och torsdag har det varít sooooltagande. Vi är ju nästan professionella soltagare redan. Vi tog i alla fall mycket sommarbilder med Bella när hon var här på onsdag... Imorgon sola, jobb och partyyyy!!!




Badmintoooon

Not so successful...



Så vi börja hoppa istället...

Bikini: Gina Tricot
Solglasögon: Glitter 

I sekund senare låg hon på rygg

Soooolaaaaa!!!!

SommarBella


Monki Store Opening

Bildeeeer....




On our wayy...

Klänning: Zara
Skor: Primark
Väska: Guess


 

 



Bella ville fota Premium Bajamaja :P


Monkey?? No, Monki!!!

Idag har varit en riktigt härlig dag igen, med solsken och fint väder. Efter skolan gick jag och Bella till stan och promenerade runt i värmen och gick i butiker och så vidare. Vi hittade nog ganska mycket härliga sommarkläder, men så brukar det ju gå när man inte ska shoppa. Klockan nio gick vi ändå mot Alexandersgatan där nya butikerna Monki och Weekday hade Grand Opening Party. Bella var söt när hon frågade vad butiken hette och undrade varför en butik heter Monkey... Nej, Monki!!!!

 Det var faktiskt roligt, inne fick man en öl eller en flaska vichy och slickepinnar som nog tyvärr tog slut före vi kom, för vi kom så sent. Det som va dumt var att man inte ännu fick köpa kläderna utan bara se på dem, men hittade nog några helt nice grejer som man skulle kunna köpa: en randig top, en vit klänning, två par jeggings, en kjol och ett par skor :) Detta från båda butikerna alltså!

   Butikerna var båda fina, ganska fututristiskt inredda men snygga, nya och fräscha, det är också kul och få lite nya shops till Helsingfors när utbudet ändå inte är så enormt, så dessa butiker är en riktigt trevlig påfyllnad! Det andra överraskande som jag märkte idag var att det finns en Fashion Crowd i Finland. När vi kom in möttes vi av massa supertrendiga modeller, journalister och modefolk. Killarna och tjejerna var helt uppklädda så vi kände oss nog inte så snygga med våra ballerinas och vardagsklänningar... oj! Men this is what the fashionistas wore: långa klänningar, helst figurnära, kilklack och klumpiga skor, jumpsuits, boyfriend jeans shorts, oversize kavajer och lösa toppar. Killarna för sin del hade spända jeans, cardigans, tunna slipsar och snygga skor. Så fanns det ju också de som kanske gick lite overboard, vi såg en kille med en tunika som säkert hade tusen olika färger men, alla gör ju på sitt sätt!

Kul var det i alla fall med en store opening och imorgon får alltså shoppandet på Weekday och Monki börja, och jag rekommenderar ett besök till er alla! Butikerna ligger bredved varandra på Alexandersgatan i Helsingfors, lite framåt från Stockmann!







 

 

 

 

 


Style Inspiration: Smile!

Ett leende och en positiv attityd kan göra nästan allt snyggt. Mycket hellre är man ju med en människa som är glad och verkar härlig. Så le och se livet som glaset halvfullt, inte halvtomt. Här är exempel på några kändisar som alltid ser snygga ut med ett leende på läpparna:




Carrie Underwood


Blake Lively

 

Halle Berry



Heidi Klum

 

Jessica Alba

 

Kate Hudson

 

Och Julia Roberts såklart!!!!!!


Trend: Rompers

Jag älskar rompers, eller jumpsuits som de också kallas. Tänk så otrligt skönt att inte måsta ha ett par shorts och en top, utan man har båda i samma. Det är lättare att välja sin outfit och dessutom är de snygga ock så sköna att dra på till exempel till stranden. Jag vill ha fler än en, i alla färger och modeller tack!!!



 

 

 

 





Hello sunshine!

Usch jag har inte skrivit på en evighet, ber om ursäkt haha... Det har bara varit så fint att jag inte kunnat sätta mig framför en dator, det skulle ju vara en skymf mot sommaren som äntligen är här. 25 grader hela veckoslutet och det ser inte ut att ta slut, hääärligt!

På torsdag var det allts Kristi himmelsfärdsdag och vi öppnade grillsäsongen, yummm.. På fredag hade jag jobb som verkligen inte var så kul när det var soligt och hett ute men som tur började jag först klockan fyra så Rosa kom till oss och vi solade oss lite, okej mycket! Efter jobbet hann jag snabbt köra hem och så for vi ut, hade min nya härliga romper från H&M.

Vi bestämde oss för att fara till Herkku och det var skitroligt... Vi dansade hela natten och inte förrän fyra kom jag hem. Och det var ännu varmt. Otrolit! På lördag hade jag jobb, igen, just min tur men efter att jag slutat klockan sex for vi till Henry's och satt på terassen i två timmar med Rosa. Vi konstaterade att hela Finland blir annorlunda med det här vädret. Alla vinkar till varandra, pratar med främlingar, stannar och kollar på street art etc. This is the Finland I like...

Idag har det varit en chill dag, låg bara i solen och sov, och har till och med blivit ganska brun, hurray!!! Men nu är det skola om några timmar, blä. Vill inte sitta inlåst i en skola när fåglarna sjunger och man kan njuta av härligt väder, som hopperligen fortsätter hela sommare. Please? Bra, tack! Här är veckoslutet i bilder!









 

 

 

 

LOVE SUMMER!


VÄRME!!!

Det blev varmt, jag trodde nog inte riktigt på väderleksrapporten men, jag hade fel som tur! Idag var vi på Ciao Café med Bella och åt goda fetasallader...  Så gick vi lite i butikerna före vi förflyttade oss ut till Ciao Cafés uteservering. Där var det så hett att man kunde ha solat i bikini - så vi fick ren lite färg i ansiktet haha... Bästa håltimmen på länge! Imorgon är det ju ledigt så ikväll blir det chill och kanske fest, i alla fall planerar vi på att ta en cider på nån terass någonstans! Härligt, sommar är det bästa jag vet!









Love Summer!

 

 


Style Inspiration: Doutzen Kroes

En av de vackraste kvinnorna i världen enligt mig, älskar hennes hår, hennes kropp och ansikte, och får mycket make-up inspiration härifrån, och också inspiration att träna haha... Skriver mer om Doutzens stil senare i bloggen...

 

 

 

 

 


Who wore it better?

Ja, visst händer det att kändisar klär sig likadant, sånt som händer oss vanliga dödliga dagligen, med vårt knappa shoppingurval, men våra same outfit misstag hamnar ju inte på tidningarnas sidor! För det är ju skandal om två kändisar har samma outfit! (notera ironin) Men alltid måste man ju jämföra, så who wore it better.


Blake Lively eller Cameron Diaz?




Hayden Panettiere eller Jessica Simpson



Eva Longoria eller Kim Kardashian?

 

Paris Hilton eller Demi Lovato

 

Sienna Miller eller Cheryl Cole?

 

¨

Rihanna eller Kimberly Stewart?

 

Jag har mina åsikter, som ja kommer berätta i slutet på veckan men what do you think, vi kan ju ha en liten gallup!


Work, work, work.....

Idag har jag bara varit på skolan, jobbat och varit och jogga... Very uneventful. Men imorgon blir de café med Bebeee och så kanske partaj på kvällen för torsdag e ledig. Just de, på torsdag ska jag på lunch med pappa till den nya Carnival Cruise båten, som han blev bjuden till på jobbet. Det ska bli helt coolt! Här är båten, Celebrity Eclipse heter den:





Fashion Inspiration: Lily Donaldson

En av dagens modeller som klär sig bäst, in my opinion!


















Of course she has the body to wear just about everything!


Dagen's Outfit

Dagen's outfit är inspirerad av Serena från Gossip Girl. Fast det är en mycket enkel kombination så är det otroligt stilrent och snyggt. Jag älskar ränder med en brun skinnjacka och mörka jeans. Ser så snyggt ut! Det ser elegant ut, men allt är köpt från high street butiker, och något som lönar sig och köpa för det är alltid trendigt!

Serena:










Jeans: Gina Tricot
Tröja: Vero Moda
Smycke: Gina Tricot
Skinnjacka: Vero Moda
Boots: H&M

Flowers....

Igår var det alltså morsdag, och vi hade en otroligt god lunch med, med fetasallad, bruschetta, lax, nypotatis, toast skagen, och karelska piroger, med kladdkaka, jordgubbar och vaniljglass till efterrätt. Det var så god och somrig mat att man nästan glömde regnet utanför...






Vi hade massa blommor överallt och det inspirerade min outfit och jag ville ha på mig något blommigt, som jag för övrigt älskar för den här sommaren. Mycket blommigt för mig tack! Men det var en mysig morsdag med god mat och en trevlig kväll.









Kjol: Gina tricot
Top: Gina Tricot
Kavaj: H&M
Skor: Spirit Store

Glad Morsdag!

Idag har vi firat morsdag med trevlig morsdagslunch! Skriver mera senare för nu är jag så trött att jag somnar sittandes.... Men glad morsdag till alla mammor i världen och till min egen mamma: Jag älskar dig så mycket att det inte finns tillräckligt med ord!!! Du e bäst!



Dagens Fashion Inspiration: Nautical Trend

Jag älskar the nautical trend, sailorstilen... Jag vet att den kommer varje sommar, nu igen, men jag blir inte bara trött på den. Det är så stilrent, så snygga färger, bara så snyggt. Älskar ränder, ankare, vitt, rött, blått, seglarskor, precis allt! Så inte undra på att otroligt många av mina sommaroutfits är inspirerade just av sailor, eller nautical trends. Dagens outfit är också inspirerad av nautical... Dessutom älskar jag seglarstilen på killar, very hot! Det är en favorit i repris, något man inte kan bli trött på. Nu längtar jag bara till sommaren, sol och härliga seglatser... Skepp ohoj!

 

Redan som liten var jag en mini-sailor och hade en klänning som liknar denna!




Blair från Gossip Girl

 



Love this guys!



Dagens Outfit

Dagens outfit är en av mina favoriter. Det här är såååå bekvämt, men ändå helt snyggt och chill. Jag älskar sailor stilen och röd-vit-blå är en av mina favorit färgkombinationer, speciellt på sommaren. Älskar koftan, skulle kunna ha den varje dag!


 

 

 

Leggings: Gina Tricot
T-shirt: Bik Bok
Smycke: Gina Tricot
Cardigan/Kofta: Gina Tricot
Top: H&M
Boots: Portobello Markets London

 


Girls just wanna have fun!

Gårdagen var intressant, men väldigt rolig. Först var vi hos Sara och grundade och åt en helt otroligt god kladdkaka! Vid elvatiden fick vi skjuts till Motellet, och kvällen kunde börja. Motellet var först otroligt tomt men vi hade ett eget bord reserverat så det var helt skoj, vi lekte med kameran. Senare började det komma lite fler människor och jag måste nog säga att alla killar där har så snygga kläder. Senare kom Bella och Jasmine som jag inte hade sett på läääänge så det var härlit och ses igen. Ett-tiden satt vi och pratade vid ett bord då ingen mindre än Mikko Leppilampi frågar oss om vi vill följa med till Tiger och festa...

Så vi bestämde oss för att vara spontana och följde med. Tiger vad otroligt tomt men det var helt roligt ändå och efter en stund träffade vi två fotbollskillar som var i Finland och spela för sommaren och dem var vi med resten av kvällen och blev bjudna till ett spel, så måndag blir det match, HJK mot ? Tidigt på morgonen kom vi äntligen hem till Bella och sov i typ två timmar, men det var nog en kul kväll, men ganska random! Här är lite bilder från igår!!




 



 

 

 

 

 

 

Vi kände oss nog lite bleka.....

 


ZUMBA!

Idag testade jag zumba för första gången och det var riktigt roligt faktiskt. Att träna omedvetet nästan, nu är min mage och mina ben såååå sjuka. Men roligt var det, definitivt värt att testa!




Nu ska vi ha en middag och sedan en mysig hemmakväll med hyrd film och godis, yummm....

 


Fashion Inspiration: Scarlett Johansson

Så här ska jag laga håret idag, supersnyggt!






Idag!

Idag har varit en riktit regnig, tråkig dag så jag har kollat på alla sommarens storfilmers trailers. Kolla själva, vill speciellt se Prince of Persia!


http://www.youtube.com/watch?v=UQ0rIr_405c

Jake Gyllenhaal ser ju ganska så bra ut haha...

http://www.youtube.com/watch?v=XKQ5yRFkBnE

http://www.youtube.com/watch?v=CScK6D3KROM

http://www.youtube.com/watch?v=Qi7SVlKWFn0


Nu gör jag mig färdig för att fara ut till stan, lyssnandes på detta!

http://www.youtube.com/watch?v=y_SI2EDM6Lo&feature=fvst 


Ses på Motellet. Partyyyy on!


Dagens Outfit

Inspirerad av Olivia Palermo! Fick äntligen använda min nya vita kavaj och gå ut utan jacka! Ofattbart, men härlit var det! Så här fint sken solen idag!





Olivia Palermo

 

Dagens Outfit

 

 

 

 

 

Kavaj: Lindex
V-neck och top: Gina Tricot
Smycke: Gina Tricot
Ballerinas: Primark
Solglasögon: Ray Ban
Lacktights: Gina Tricot


Tack och gonatt!


Dagens Style Inspiration: Kate Hudson

För Kate Hudsons del är det stil det är frågan om, för fast jag inte själv har en likadan stil som Kate så tycker jag att det hon har är snyggt och att hon är supervacker! Hon ser ut att trivas med sig själv och alltid ha roligt, vilket gör att man skulle vilja lära känna henne. Hon är stylish helt enkelt och ser ut som en glad och härlig person - det lönar sig att le!


 

 

 

 


Veckans webbsida!

Min favorit nätsida just nu! Gå och kolla and fall in love! Härifrån skulle jag villa beställa typ ALLT!


www.asos.com


Här är lite smakprov:


 

 

 

 

 


 

 

VILL HA!!!!!!

Idag har jag förresten varit på Bikinis Don't Lie för att komma i form för Beach 2010 - så att man ska se snyggg ut i alla sina nya kläder...





Dagens Fashion Inspiration: Alexa Chung

Jag älskar Alexa Chung. Älskar henne. Hon kan ha på sig de mest konstiga saker ever, men she looks so damn good. Jag vill också. Nu har hon dessutom fått en helt underbar Mulberry väska nämnd efter sig, den vill jag också ha! Hennes jackor, kjolar skjortor, klänningar.... Jag älskar allt. She is just cool, en av de tjejer som bara har DET! Men smakar det så kostar det, enligt rykten håller hon på att gå ner i personlig konkurs om hon fortsätter shoppa som hon gör! Men here she is, the lovely Alexa!






 

Se skorna = kärlek!

 







Skitsnygg trenchcoat, exakt en sån vill jag ha, Burberry. Kanske när jag e miljonär!

 

Detta är alltså den härliga Mulberry-väskan. Måste få den!

 

 

Nej tyvärr har jag inte råd med den men såg en härlig, lite billigare väska i tidningen, som ni får se då jag köpt den på fredag. Hoppas det finns i butiken ännu!


Drömmar om sol och värme!!!

Vill nån fara utomlands med mig på sommaren i en vecka när jag har lov från jobbet? Anyone?? Please! Jag behöver i alla fall en vecka av säker sol och värme. Så om nån e intresserad - I AM IN!

Detta är vad jag drömmer om!



Idag har annars varit mycket händelselös, har gjort skolarbeten och tränat men that's about it! Javisst, har blivit helt fast vid The Bachelor, och följer med spänning med vem Jason ska välja! Väntar på veckosluuut!

Dagens Outfit!

Idag ville jag ha en stark färg och jag hittade äntligen en ljuvlig blå kjol som genast kom i användning! Trots att det var iskallt hade jag min läderjacka och frös nog lite men vill man vara fin får man lida pin! Älskar min blå kjol, den sitter perfekt!

Inspiration:



Dagens Outfit:





Kjol: H&M
Läderjacka: H&M
Top: Gina Tricot
Smycke: Gina Tricot
Cardigan: Zara
Skor: Urban Outfitters


Det är något fel med min kamera, antingen tar den för mörka bilder eller så är det suddiga, måste få det fixat!


Fashion Inspiration: Emma Watson

Jag har varit ett hardcore Harry Potter fan för några år sedan, och jag gillar det ännu. Så det är roligt och se hur skådespelarna har vuxit upp med oss. Själv är jag ett år yngre än Emma och det känns så otroligt länge sen första filmen kom ut. Och det syns. Nu har Emma börjat klä sig jättesnyggt och typiskt brittiskt, med färgar som passar det regniga vädret och den bleka hyn, det vill säga passligt för oss i Norden! Jag älskar Emmas klänningar och fast hon till vardagen klär sig mer bekvämt ser det ändå snyggt ut. Imorgon skriver jag om en annan brittisk modetjej, nämligen Alexa Chung som fått en härlig Mulberry väska nämnd efter sig själv, men nu bilder på Emma, först en liten förr/nu bild!




Och här är de härliga klänningarna - I want!!

 

 

 

 

 

 


Everybody loves a scandal!

I dagens värld följs alla kändisar av media in i minsta detalj, och när de gör nåt fel, när they screw up, då har tidningarna roligt. På sistone har det varit mycket skandaler bland kändisar som har ansetts vara fina och problemfria. Många otrohetsfall har kommit fram, mest kända är kanske just nu Tiger Woods och hans älskarinnor. Enligt senaste uppgifter har han haft 120 älskarinnor - stackars Elin. Så kom också Jonas och prinsessan Madeleines kris som ledde till att de bröt upp sin förlovning efter att Jonas var otrogen. Detta bevisar att problem finns också i de finaste av familjer!

Men varför är man otrogen? Ibland kanske felet inte enbart finns i den skyldiga parten! Otrohet är ju såklart ett av de största sveken men också något som är ganska vanligt, men då kändisarnas problem skrivs ner i varenda skvallertidning för andra människors underhållning måste det vara dubbelt så svårt att deal med sina problem. Inte undra på att många bryter ihop. Vem skulle vilja ha sina privatliv på omslaget av dagstidningen??? Är det samhället det är ett problem på, när skandaler tas emot med öppna armar? Everybody loves a scandal, så länge det inte händer en själv. Ja, inte vet jag, men ibland skulle nog kändisarna kunna lämnas ifred.










Dagens Outfit!

Dagens Outfit är inspirerad av Serena från Gossip Girl. Who knew att knästrumpor var snyggt både på svarta strumpbyxor eller utan strumpbyxor. Här är en bild:

 

Så idag började shorts-säsongen för mig, men den blev kort för nu ska det bli kallt igen. Seriöst, what is wrong with this country??? Nåja, såhär såg jag ut idag:

 

 

 




Fashion Inspiration: Leighton Meester

Fast det är lätt att tänka på Leighton Meester alter ego Blair Waldorf då det kommer till fashion, men Leighton har egentligen en mycket mera modig stil än Blair. Blair har ju en otroligt prydlig stil som ibland inspirerar men Leighton har en mer laid-back, coolare stil definitivt som är roligare att se på. Fast det ibland kanske går lite fel så vågar hon ha olika mönster och oftast ser det bra ut! Hon är väl också the queen av miniklänningar, som nästan är för korta... don't you think? Men ibland lyckas hon med en riktigt snygg galaklänning också! Mycket svart och vitt, blommigt och åh så snyggt!!!! Dessutom har hon så sjukt snygga skor, vill ha alla på de här bilderna, men speciellt de röda!

















Ska Madonna bli vår granne?

Enligt HBL ska Madonna köpa ett hus i Esbo, troligen någonstans i Westend och flytta hit under somrarna. Wow, vi får ju en kändis i vår neigbourhood. Flytten är väl inte helt säker ännu, men enligt HBL blev Madonna kär i Finland då hon hade sin koncert här i fjol och vill nu bo här. Visst skulle det vara helt coolt med en superstjärna i närheten men är det värd all extra security och paparazzis i lilla Finland?? Njaa, det får man väl hoppas att inte följer med henne hit! Men Madonna, vi ses väl på en promenad i sommar kanske???



Ny Esbobo???

Fashion Inspiration: Kate Moss

One word: Ikon!

 

 

 





Sist men inte minst - who wore it better??



Kate Moss                                     Lauren Conrad

Jag tycker att Kate definitivt ser snyggare ut med det här! Men vad tycker ni?


Flowerpower and babies!

Nu är då alltså vappen firad, med en härlig sillis hos Hanna med god mat, trevligt sällskap och t.o.m. lite sol! På kvällen for vi alla till Allu och hade en riktit rolig kväll också, fast alla var nog lite dagen efter... Så det blev en tidig kväll! Idag har jag varit riktigt duktig och tränat, gjort skolarbeten. Nu såhär till vårens ära har jag blivit helt kär i blommigt och det satsade jag på både igår och idag - här är lördagens och söndagens outfit!





Klänning: Forever21
Cardigan: Gina Tricot
Jacka: H&M
Skor: Primark
Bälte: Pieces
Smycke: Gina Tricot



Klänning: Gina Tricot
Solglasögon: Ray Ban

Så var vi också idag och hälsade på min nya småkusin som föddes på vappen, och är två dagar gammal. Hon var så otrolit liten och söt, föräldrarna var riktigt stolta. Så nu har jag fått en flicka att klä upp och leka stylist till. Hon kommer bli en babyfashionista. GANTbaby, H&Mbaby, babyGAP - here I come, nu har jag nån annan att shoppa för, en megasöööt flicka.



 

Can't wait to see her again!


Yesterday!!!

Igår firades alltså vappen, och riktigt bra firades det också. Först for vi till Maria och grunda och sedan med en minibuss till Maki där festen fortsatte. Här är lite bilder från igår:


Dagens outfit är inspirerad av Whitney Port och H&M vår/sommar. Kavajen är Chanel inspirerad, black&white...






Kjol: Dorothy Perkins
Top: Gina Tricot
Smycke: Gina Tricot
Kavaj: H&M
Ballerinas: Primark



Här är också lite party bilder..











Klänning och Kavaj: H&M


Nu är det dags för sillis :) off we go till Hanna. puss o kraaam

RSS 2.0