Spin that record, babe...

På lördagen skulle vi ha en till hemmakväll men Rosa ringde och fick mig övertalad att våga mig ut i iskylan. Så vi for till stan och Humlegården , och efter det skulle vi till Casa. Men där var nästan inga bekanta så vi for lite över ett. Min kavaj blev där så måste försöka få tag på den på nåt sätt!!! På söndag hade vi första adventsmiddag med pepparsås och kött, och gudomligt god kladdkaka till efterrätt. Jag har nu haft otrolig tur med min provvecka, så jag har inte skola förrän på torsdag.

Fem dagars veckoslut halleluja! Igår har jag varit på JustDance timme och det var helt superskoj, det är härligt att träna så man int ens märker att tiden går. Dessutom hittade jag äntligen min Everest vinterjacka, goodbye huttrande... Nu måste jag ta och ringa till bilskolan för andra skedet, göra några uppköp, träna och fixa lite med job&school applications... interesting, busy day. Puss&kram!!!


             

Röd eller Svart, that is the question, för nu har jag båda... Vad tycker ni?




Världens godaste recept ---> Världens godaste kaka!!!













Dear Santa...

Nu när julen närmar sig så har man ju börjat tänka på allt som har med julen att göra. Glögg, pepparkakor, pulkkabacke, risgrynsgröt och Lucia. Och julklappar förstås. I år tänkte jag försöka undvika julshoppingstressen och faktiskt bara köpa julklappar åt min närmaste, familjen och två vänner. Själv önskar jag för det mesta bara att få sova och spend quality time här hemma. Men då man kommer till materialistiska saker så önskar jag Grey's Anatomy Season 6, presentkort för bio eller akademen, en kamera och eftersom jag så småningom ska flytta hemifrån så skulle inredningssaker passa sig!!!

Dessutom tänkte jag ge mig själv en egen klapp, en massage och ansiktsbehandling, som jag redan nu väntar på... En resa och Mulberry Bayswater skulle också vara trevligt men det kanske blir lite overkill haha :) Nej, men ifall mamma inte skulle vara allergisk så skulle jag villa ha en pomeranian. Vi såg en, Hugo, på terminalen för Silja Line och den var så härlig. Jag ville bara ta hem honom! Så kramgod och fluffig.....


Åh vad söta...

 

 

 

Den snyggaste väskan!

 

 

Vad önskar ni att julgubben hämtar???


Je suis désolée...


Förlåt att jag inte bloggat på en tid, hade fullt upp på veckoslutet och nu har vi provvecka, usch usch! Men det har varit några underbara dagar, bortsett snöstormen då.... På fredag hade jag tjejerna hos mig på lite fingerfood och snack före vi drog oss iväg mot stan.... Och kampens bowlinghall. Och faaan det var kul att bowla. Jag hade inte gjort det på två år och fast jag suger på att spela så var det superfun... Det roligaste skrattet fick vi då Ninni skulle demonstrera ett skrattretande kast/slag (vad kallas det????) och steg in på banan, och halkade på riktigt. I några sekunder såg hon ut som bambi på hal is, före hon föll pladask..... Efter bowlingen fortsatte vi till bion och såg Harry Potter. Den var så bra, speciellt Emma Watson, bäst av alla. Och Snape.... Alan Rickman is born to be evil... Störande att den sluta helt i mitten och man nu måste vänta till nästa sommar... too long!!!




Typiskt oss att bara fota maten, nam...









På lördag blev det större  fest ute på "landet" i Ingå med både killar och tjejer. Vi hade en skitrolig kväll med prat, spel och skratt. Senare på kvällen skulle vi ut på snöbollskrig men det blev aldrig av. Nååå, nästa gång. Men vi fick fina presenter och hade skoj så tack Karre för att du ordnade!!!




 

Söta fanny :)

 











 

 

 

 

På söndagen var det dags för släktkalas, ja hela veckoslutet var en stor fest... Det var som tur en liten tillställning för jag hade bara sovit ca fyra timmar. Den här veckan har varit ett enda studerande (erm, filmtittande) för vi har haft provvecka. Igår hade jag un examen de francais, idag historia och imorgon matte.... Nästa vecka samhällskunskap men sen är det dags för sista perioden i gymnasiet woohooo!!! Andra saker som ändrats under en vecka?!?! Vårt land har fått ett vitt snötäcke och jag har lärt mig att min bror tycker om att rocka loss i mina skor, med 10 cm klack! Nu matematik y=kx+b osv... lovely... Vi hörs imorgon!!!!










The view from my window......




Twin Day!!

Idag hade vi tvillingdag, twin day i skolan... Tyvärr var det inte så många som hade klätt upp sig men better luck next time. Men några stylish twins hade vi nog ändå...


Foton av Minna: http://minnas.webblogg.se 

Annars har det varit ganska sköna dagar. Har varit på tappotreenit, och sett på tv och talat med min bästa vän  från USA, hade inte talat med henn in forever, så det var helt härligt att få höra hennes röst! Imorgon är det kalas, jejjj, men vi får hoppas att människorna klarar sig hit helskinnade, det är nämligen halt för i morse när jag vaknade såg det ut såhär ute, welcome winter wonderland!!!!





Imorgon blir en spännande start på ett super veckosluut, för vi får studentexamensresultaten, sen blir det tre fester i rad. Til' then.....

PS: I'm in love with Kate Middleton's engagement dress. Eller egentligen hela hennes outfit, härlig klänning, fint skuren, klassiska skor (vill ha), kunglig färg, perfect fit - perfection. Vill ha en likadan, vet nån vems klänning det är, säkert en brittisk designer....




Beautiful Kate, de är ett vackert par! Hoppas de blir ett lyckligt också i fortsättningen...


To Sara....

Håltimme hos Sara, vi ska ordna en fest, eller försöka i alla fall :)

Bröllopsyra!!!

I Storbritannien då alltså... Prince William och Kate Middleton ska äntligen gifta sig, men jag blev ändå på gott humör när jag hörde det, vet inte varför men bröllop gör mig på gott humör alltid! Vi hade ett super veckoslut, på fredag lega jag hemma och myste med film och godis men på lördag blev det utgång till Humlegården, verkligen lyckad kväll. På söndag hade mamma hyrt Sex and the City 2 filmen som vi såg, men håller nog med kritikerna, the fashion was great men nu räcker det - serien var bättre! Efter några skoldagar är det igen mitten av veckan imorgon, så skönt. Det blir igen ett fullsatt veckoslut, så man måste samla krafter! Torsdag: Loreal ystävämyynti, fredag: Födisfest, bio och bowling, Lördag: till Ingå och fira och sen börjar provveckan och det blir dags att försjunka sig i böcker... igen :)



2010

 

Orginalet



På fashionsidan hittade jag faktist en härlig klänning i Stockholm måste ha på den här nån dag och visa den. Gråbeige är den med strasser vid midjan. Har nu tittat på Gossip Girl igen och är helt inspirerad av deras fashion, Eric Daman, du är min idol. Blair, Serena, Jenny, Juliet snyggt snyggt snyggt. Skulle vilja sätta foten i deras Loubutins och klä på mig en vacker Matthew Williamson gown, men kanske en vacker dag. För övrigt är ju Mad Men stilen het on the catwalks, men fortsätter det i sommar? Remains to be seen... men jag tror det. Nu väntar jag också på miss Catherines (som pressen kallade henne) och Will's wedding och klädkalaset där. I can't wait to see her wedding dress..

Blir det modernt à la Victoria eller traditionellt à la Diana??? Vad tror ni?? (jag hoppas på något modernare, Kate har ändå en säker sense of style!)

Blair's underbara Matthew Williamson

 

Gossip Girl vs. Mad Men fashion, vilkendera gillar ni mer???

 

 

Bröllopsyra

 

  vs  

Modernt                                                        Traditonellt


Kanske något i stil med det här....


Lazy Days...

Jag har inte gjort något igår, och inte idag heller - så skönt. Igår på dagen kom Bella hit på en brunch och en lite testund. Så skulle jag och träna men hade inte bilden och det regnade så i don't think so.... Det fick bli filmkväll istället. Idag vaknade jag (tro det eller inte) först kl 14.00 när Karre ringde till mig men helt bra det, kunde ha fortsatt sova. På kvällen blir det utgång, men stället är ännu öppet. We shall see!!! Puss!




Henri Lloyd gav mig böter.....

Idag hade vi bakdag i skolan men ganska få hade bakat, synd! Efter tredje timmen skippade vi skolan och åkte för att leta efter Loreal ystävämyynti, men dn var tydligen först om en vecka, whoops. Nååå inga problem, vi åkte till Henry Lloyd istället och måste verkligen rekommender dem. Allt var så billigt jämfört med normala pris. Jackor för 100e, cardigans och tröjor för 40e,  huppare för 50e, accessoarer för 10e, seglingsskor för 50e (men d fanns inte min storlek tyvärr). Köpte en v-neck, en kofta och en regnjacka :) superfina men nu består min plånbok av ett stort hål... ojdå!

När jag kom tillbaka till bilen så väntade en trevlig överraskning.... Parkeringsböter - great!!!! Lapplisor är så onödiga, om jag skulle ha farit tio minuter tidigare skulle jag ha kommit undan. Nå, man ska väl parkera rätt, men störande ändå! Nu har jag gått igenom betalningar för kryssningen, 30 fattas ännu... Nu ska ja på zumbaaa och sedan till stan med bilen... Sen kväll ikväll men kanske jag lyckas klämma in lite gossip girl senare?!?!?

 




Jag får sån sommarkänsla av denhär bilden!!! Segling och sol :)

 

Min jacka e lite liknande....


Home Sweet Home....

Njaaaa, inte den här gången, saknar Stockholm redan - dit vill jag nog flytta!!! Vi hade en otroligt relaxing resa med mamma, åt gott, shoppade och så vidare... Vi hade presentkort till en Deluxe hytt på Silja Line och den va otrolit stor och fin jämfört med de andra!!! Vi åt på El Capitain ena vägen och buffet på andra. I Stockholm hittade jag en härlig klänning på BikBok och så Gossip Girl säsong tre, jaaa nu vill jag hem o se! Dessutom träffade jag J och vi gick omkring på stan och pratade och åt en brownie... Mysigt det som då inte var så mysigt var vädret - oh my god säger jag bara. Har inte på länge upplevt sådant! Fy säger jag... vind 20 m/s slask och vått... usch!!! Nu är allt bara grått och fult!!!

Det som då lite piggar upp vardagen är nu min gg, och det att vi ska på ystävänmyynti med Bellis :) Ska minnsann fylla på min make-up bag, jaaa!!!!Och så step med Elina på kvällen!! See you tomorrow!





Hotties!!! I can't believe att jag sett dem i verkligheten och talat med Blake!



Ni vet känslan efter ett bra träningspass - priceless!



BikBok hade härliga julklänningar - check them out!

www.bikbok.com

Estocolmo!

Ska om tjugo minuter och börja köra iväg mot stan, och Olympiaterminalen för vi ska till Stockhooolm :) Far bara på kryssning med mamma så inget party party men vi ska på spa, och shoppa lite. Och så ska jag gå på fika med två väninnor, ska bli super! På onsdag e de ystävämyynti för bl.a. Dior, YSL, Lancome, Chanel etc. så lite pengar måste ju också sparas till det... Ciaoo, vi ses på onsdag!



Min blivande hemstad??

Senaste veckorna!

Pictures, just because I have nothing else to do....


Vi kastade oss i brunnen!

Veckoslutet fortsatte med fest! Jag vaknade supersent på lördag efter en lååång natt, åt snabbt lite brekkare och åkte iväg till Elixia på Zumba. Så kom jag hem och vi åt med familjen och så blev det dags att göra sig färdig för nästa fest. Kl sju kom vi till Fanny, och fick äntligen se hennes nya kämppä, som förresten e otrolit fin, ja tror vi alla fick lite fiilis att flytta hemifrån när vi såg det. Fint dekorerat, och stort... tom ett badkar, inte ens vi har ett badkar hemma...

Efter vår "hc-grundning" bar det av mot Svenska Natten på Brunnshuset. Alla bekanta var ju där som vanligt. Vi fick se en modeshow, och höra musik av The Doocs, JAG och Redrama. Och så fick vi coctailstickor och chips. Som tur, jag var vrålhungrig. Men det var en superkul kväll, vi dansade och härjade, fortsatte till Casa på jatkon, och hem kom vi inte före idag på morgonen. Men så går det ibland, ett härligt veckoslut har det i alla fall varit... Och det fortsätter, för imorgon ska jag till Sweeeden, Stockholm here I come!


 


Back to the 80's...

Fast jag egentligen inte ens var född då, men the 80s är på nåt sätt cool, och också temat för vår jobbfest/läksiäiset. Först gick vi till Soffa, en lounge i Forum. Där stannade vi faktiskt ända till kl ett, drack skumpa, dansade och pratade. Dessutom var det en stand up show som vi såg, men tyvärr var den inte så rolig, haha, Det roligaste var skrattet hos kvinnan bakom mig. Efter Soffa fortsatte vi mot Molly Malones men det var så lång kö att vi for till Amarillo - och som ställe är det ju nog faktist int de fräschaste, men vi dansade i ett sträck i över en timme tills vi blev svettiga, så det var roligt. Det är ju nog gruppen som gör kvällen och inte stället - så vi hade nog sjuttons kul.... Här är lite bilder, sorry om kvaliteten är lite dålig, har önskat en ny kamera i födelsedagspresent...


 

Vi "testkörde" nya Nissan Juke....

The outfit, trots suddighet..

Skjortan är från Mallorca, klippt och fixad, leggings från Gina, skor från Madrid, smycken från Lindex


Eighties party!!

Efter en dag full med Grey's Anatomy är det nu äntligen dags att dra igång the party mode för kvällen! Nu ska jag helt snart dra mig mot stan och vår jobbfest! 80s är temat! Wohooo, ska bli kul - ses imorgon med bilder. Puss och kraaam....




La future, j'en pense beaucoup et souvent...

Hej bloggen!

Igår hade vi en universitetsdag, och besökte både Uni Helsingfors och Hanken. På förmiddagen var vi på Uni och fick höra en såå tråkig föreläsning, och efter en kort natt var det nära till zzzzz..... Men den korta presentationen om Juridiska Fakultetet var intressant, och tjejen som berättade till oss om ämnet var den enda energiska föreläsaren på plats. Efter morgonens program hade vi paus och åkte till Fanny goes to Hollywood med tjejerna. Vi åt supergott och tog ett glas vin, mysigt!



söta Issa

På eftermiddagens program stod nästa besök, Svenska Handelshögskolan. Där var presentationen av skolan helt jättebra, jämfört med Uni, och jag måste nog säga att jag blev ganska inspirerad. Studentlivet såg kul ut och studierna lät intressanta. Men ännu står jag här och svajar mellan juri och hanken, vad vill jag???  Just nu ser det ut som jag skulle söka till ca sex skolor, två i Sverige, Finland och England var:

Handelshögskolan i Stockholm (dit jag helst vill)


Hanken




London School of Economics



London Business School


Stockholms Universitet

Och dessutom Åbo Akademi/uni och Uppsala Universitet. Vi får se var jag kommer in till nästa år!?!?

Efter vår Universitetsdag for jag och Ellen på en kopp kaffe till Torrefazione, och ryktet om att de har stans godaste kaffe fick bekräftelse för mig. Kaffe och kanelbulle, mmmm! Nu väntar jag bara helt otroligt mycket på veckoslutet och de kommande veckrona. Fester, födelsedagar, utgång, Cubabar, Aussiebar haha... Imorgon har vi 80-tals fest på jobbet, på lördag Fannys tuparen och Svenska Natten på brunnen. See y'all there!!!!


Kanske vi ses ute på stan i dessa outfits, hmm...

 


Kissanpäivät....

Haha, sitter med mina brorsor och kollar på Garfield, hade glömt hur rolig filmen var, sitter och skrattar jämt. Ahhh om man ibland kunde vara lika självisk som han, leva kissanpäivät och bara bli uppassad, ja visst skulle det vara skönt. Eller.... njaaa, vad störande det skulle bli i längden!

Nuuu är det förresten mörkt. Tidigt. Jag sov lite dagssömn eftersom det rekommenderades i Hesari (nå nej jag var bara trött) och när jag vaknade kvart i fem var det mörkt. Så tröttsamt men jag tänkte värma mig med några bilder från lördagen - enjoyyy!!




 


RSS 2.0