What a lovely weekend...

Alltså gud va ja e trög. Jag har säkert haft världens mest relaxing veckoslut. Och jag flyttade till J för veckoslutet haha... På freda gjorde vi världens brunch med bröd, smoothie, yoghurt och te och åt tills vi sprack - nästan. Och så åt J ännu PB&J och jag nutella haha. Så vi bestämde att vi lite måste träna så vi gick på zumba...

Efter zumban bar det av mot flygfälte efter M och sen hem för att packa lite och ordna och sen åka till J igen för en liten fest! Det var nog inte en så bra ide att glömma äta, för det kostautu lite på kvällen då jag inte ens orkade fara till stan. På lördan så ordnade vi en three course dinner för tjejerna med brokkolisoppa till förrätt, pestokyckling, sallad och fyllda paprikor till varmrätt och glass med bär och chokosås till efterrätt. Yummy... Så gick vi i bastun på natten och kollade på film, jättemysigt. Idag har vi bara chillat i westend, ätit god brunch... igen, och så körde jag J till båten för hon ska tillbaks till Sverige :( snyft... Måste hälsa på snart! Efter det zumba and dinneeer. Det var just et sånt här veckoslut jag behövde. Härligt avslappnande och bara helt bäst!
I miss youu already so come back hereeee!!!

Time goes fast when you're having fun....

Idag kommer J till Finland på besök och ska snart efter henne till flygfältet, yay! Var på kryssning igen förra veckoslutet och hälsade på i Stockholm... Hittade en jättefin klänning och en topp, och så träffade jag J och M såklart, vi satt på ett café och skrämde alla gäster (tror jag) med allt vårt snack! Förresten så bläddrade jag jut i gamla bilder och hittade det här! I can't believe this is over two years ago!! La Jolla, San Diego... saknar...Haha, jag minns nu att jag glömde min vita skjorta där. Den är från GinaTricot om nån undrar, och smycket är en födelsedagspresent!

Burn Out....

Hur kan man vara så här trött. Fast jag sover 7-8 timmar per natt så går jag omkring som en zombie. Idga var nog en jobbig dag, eller vad sägs om skola 8-13 och jobb 14-21.30. Lämna huset före någon har vaknat och komma hem när alla gått i sängs. Jag kan inte fortsätta i den här takten, annars blir det burnout före jag hunnit fylla trettio. Not the greatest... Men bara tre vanliga skoldagar kvar, wihoooo!!! Are you with me? ABI ABI ABI!!!!! Haha....

Trööög....

Både jag och datorn, dvs. Vi hade modda preli häromdagen och det tog nog verkligen på krafterna, så jag somnade på soffan och drog en två timmars nap. Whoops.... Häromdagen såg jag förresten en dokkare om "real life slumdog millionaires" som handlade om slummen i Indien, och det ger nog lite perspektiv till hur bra vi egentligen har det. Så det är mitt nyårslöfte för i år: Klaga mindre, du har det bra! Förresten så har jag int hunnit med en årsresumé för min dator e så långsam att ladda upp bilder men nu har jag suttit här en stund så det blev äntligen färdit (suck och pust). Sååå Januari - December 2010 here it goes:


Januari: Det blev kallt, och snön färgade marken vit. Men vi drog ut med snöskoter istället. Och stiga efter det haha, det var roligt men jag varnar - mycket blåmärken!!!! Efter det hoppade vi i snön och gjorde snöänglar.... Jag festade med en grupp underbara brudar, som alla nu är långt borta från mig och som jag saknaar MAAASSSSOOOR!!!! Jag myste med kettupupu, haha, och började bli trött på kylan! Vi åt ett megafint pepparkakshus för jag söndrade det. I MISSTAG! Och så hade vi lunch på BellaCiao dagen före Bella for till Miami :(Februari: Blev överfallen av mina kära ABIn. Härligt, don't you think? Men en tår föll nog när jag vinkade av dom vid skolans gård. Unbelievable att det är vår tur om några futtiga veckor. Nå, penkkis var glömt nästa morgon och det var dags för vår egen prinsessdag. Gammeldancen... Alla var så fina och danserna gick så bra. Det var en oförglömlig dag och tack till alla som var med att göra det!


Mars: Was all about London!! Jobbade massor i början av mars, och skrev en studentskrivning också. Väl framme så hälsade jag på Verkku och Valma på slottet Holloway. Mycket tid spenderades på universityt och lärde känna deras kompisar men såklart var det sightseeing the city, shopping on Oxford Street samt partying som stod på agendan. Everything in style. Får se vad som händer i år, för i går skickade jag applications till tre skolor i London!!!

April: Stockhooolm!!! Vi festade på min kära J:s studentskiva som barbies och britney's haha. Nästa dag gick vi på Moulin Rouge skiva, och stirrade på alla som verkligen satsat! Vi kollade in läget på underbara bar och festade på stureplan! Livet var en fest, men så gick vi också omkring på gamla stan, tog en fika på chokladkoppen, ock mudcake. Så försökte vi få stackars vakten att skratta men vi misslyckades nog lite tyvärr, han va stenhård! Och jag blev kär i staden, och bara jag får en bra studieplats skulle jag villa flytta!


Maj: Solen började sticka fram sig efter en lång och kall vinter. Detta firades med att sola och hoppa lite jubelhopp på trampolinen. Vi gick på Monkis öppningsfest med Bella som kom hem från Miami, brun som vad. Så hade vi en jobbfest på Circus, som slutade med tre blondiner och mycket skratt, älskar mina jobbkompisar! Vi hittade en alleyparty med R och njöt av att värmen hittade oss. Äntligen.


Juni: Midsommaren firades i Hirsalaskogen med bastu och amazing food och fyra underbara damer. Jag saknar er! Därifrån fortsatte vi på en annan fest med ännu mera underbara damer... Dagen efter vaknade vi för en huippuresa som ni säkert redan hört en del om. Öhmm, ja, MALLORCA alltså. Åtta tjejer, ått dagar, otroligt! Denna sommar igen, right tjejjer???Juli-Augusti: Jobbade mycket. Blä! Drack goda drinkar. Njöt av solen och värmen på fester och terasser. Sysslade med watersports. Hälsade på landet, firade födis på N: sommarstuga, äventyyyr!! Och vilka solnedgångar!!! Började läsa på skrivningar, och när skolan började gjorde jag typ inget annat...


September: Vi åkte på partyweekend till Stockholm, spenderade det på Berns och TGI so thats where you'll find us :) Resten av månaden spenderades framför det vad ni ser på sista bilden....Oktober: Färdig med höstens skrivningar. YES! Åkte till Madrid med pappa och njöt av solsken och värme till min förvåning. Kom hem och hade en skoldag i stan, med god lunch och vitt vin. Festade med jobbet och "testkörde" Nissan Juke i Forum. Skålade med champagne. Slutade med att fira Halloween maskerad!

Det blev mörkt. Och plötsligt också vitt igen. Vintern kom. Vi var med och invigde Casa de Fanny, och firade svenska dagen (natten) med samma gång hehe... Några veckor senare firade vi trippelfödis, jag var en av födisbarnen, i ingåskogen. Roliit!!


December: N och K blev studenter, vilket firades stort på Motellet. Så firade vi även K och M:s 18 års fest på Casa, där en julfest också gick av stapeln en vecka senare, men då fick kameran bli hemma :) Så fyllde S 19 år och hade en dundrande after-ski fest, kolla in min skitsnygga O'Neill Pinka jacka haha... Så firades lite lillajul med jobbet - blondinerna i farten. Och så lugnade vi ner oss tilll julen, njöt av snön, bakade pepparkakor, packade julklappar, och stack till sverige på julmarknad. Så hann man med juldagens fest och nedräkningen till det nya året. Och mycket raketer!!!

Där var då 2010, ett år fyllt av skratt, tårar och lycka. Jag hade ett underbart år, som kan vara svårt att vinna. Men 2011 har först börjat och jag är på god fart. So let's wait and see what the new year will bring me. Jag väntar redan med spänning. Förresten så tror jag att det här inlägget är typ tio sidor långt, ojdå... Men it makes up för alla tre veckor jag inte skrivit eller hur?!?! Men gott nytt år ännu på er alla och hoppas 2011 är fullt av trevliga överraskningar, nya äventyr och lycka å skratt å sol i mängder.

Puss

Christa

Gott Nytt År!!!

Så lever vi redan i 2011, sjuuukt!!! Vi hade ett toppen nyår i Westend, med mycket snö, raketer och skumppa...  Det här året har jag bestämt att inte göra några nyårslöften, men nyårsplaner istället. I år planerar jag att:


- Få en studieplats
- Flytta hemifrån
- Resa mycket
- Njuta av nya äventyr


Vad planerar ni för det nya året??
Baby you're a firework...


Spännande....


Rom

eller...

London

 

och...

 Thailand!!!

 

RSS 2.0