Dagens Fashion Inspiration: Whitney Port och Olivia Palermo

The City, en spinoff av The Hills är en till härlig New York fashion serie, med lite edgier looks än Gossip Girl och Sex and the City, mina två favoritprogram. Serien handlar ju om Whitney Port som flyttade till New York City från LA och nu jobbar för DvF, Dian von Furstenberg. Nu har Whitney dessutom börjat designa en egen kollektion, Whitney Eve, som har jättesöta klänningar. Jag älskar Whitney's blommiga kjolar, stora kavajer, färggranna jeans och mönstrade stumpbyxor, men det är nog ofta som jag inte kan bestämma mig vem som är coolare - Whit eller Olivia Palermo, som jag kommer skriva mer om senare. Vad tycker ni??






Whitney







Olivia:



Älskar både hennes och Johannes Huebls kläder, killar ta modell :)






Love, love, LOVE the shoes - vill ha!







SNYGGT! Killen också!

Jag måste nog säga att jag älskar bådas stil men Olivia är nog kanske ett strå vassare, vill ha alla hennes kläder genast när jag ser dem - love it!

GLAAADA VAPPEN!!!!!

Så är det den 30.4 redan, det vill säga vappen firas idag! Woohoooo, party partyyy... Vi börjar kvällen med att fara till M och grunda och därifrån fortsätter kvällen till Grankulla på ett all-night parteyy till M. Imorgon fortsätter festen i förhoppningsvis gott väder hos H. Skål på er för dag ska det firas!!!!







Dagens Outfit och lite shopping!!!!

Idag hade jag lite rock-chick feeling. Det är äntligen så varmt att man kan dra fram läderjackan, som är ett kap för 40 euro från Hennes&Mauritz! Så har jag en svart kjol och en lös v-neck t-shirt och höga svarta mocka stövlar. Och min kära McQueen scarf såklart. Dödsskallar kan ju vara riktigt snyggt. Men kände mig i alla fall passligt svart till det gråa vädret idag! Inspirationen var ju förstås Sienna Millers vardagsstil!




Läderjacka: H&M
Kjol: H&M
V-neck: Gina Tricot
Smycke: Gina Tricot
Cardigan: Uniqlo
Skor: Urban Outfitters
Scarf: Alexander McQueen


Så hann jag ju med lite shopping idag också ock är riktigt nöjd med vad jag hittade - här är dagens saldo!

 











Kavaj: Lindex
Kjol: Lindex
Blommig kjol: Gina Tricot
Smyckken: Gina Tricot
Spetsbody: Gina Tricot
Romper: H&M
Bikini: H&M
Lacktights: Gina Tricot
 

Härliga saker hittade jag men jag skulle ännu vilja ha det här:





Och de här skorna från Manolo Blahnik som jag gått och förälskat mig i!



Jaaa, drömma kan man alltid!!!!




Dagens Fashion Inspiration: Sienna Miller

Love, love, love Sienna Miller. Jag bara älskar hennes kläder. Hennes stil är så mångsidig att den inte kan klassas som en, då hon har allt från boho-chic till rock till glam. Men allt ser snyggt ut på henne. Bäst har jag hittills tyckt om hennes guldklänning från Burberry som ser ut så här:




Trots att hon klär sig otroligt snyggt till fest så är det ändå hennes vardagsstil som är så cool. Den ser jättebekväm ut och kan anvädas var som helst, och det är den stilen jag älskar:







Okej, okej - de här klänningarna är också to die for!





Om ni inte redan visste det är Sienna tillsammans med sin syster Savannah designers för märket TWENTY8TWELVE som har jättesnygga kläder, inspirerade av systrarnas stil. Kläderna är inte ens så dyra som många plagg för stora designers så varför inte fynda ett Siennaplagg. Check it out!  http:www.twenty8twelve.com/

 

Vad är er favorit-look?

 

Här är designersystrarna:


Raindrops are falling on my head!

And I don't like it!!!!!! Vad händer, det var ju så fint, varför blev det höst igen??? Ähh hoppas vädret blir bättre för imårgon är det GLADA VAPPEN som gäller. Förra året firades ju ingen vapp eftersom jag var i California så i år ska det firas så sjutton!!!!! Imorgon ska vi fara nånstans och grilla och sen till en fest och på Lördag sillis, tjohejj! Men nu ska jag på en shoppingrunda till stan och på kaffe med Rosa. Får se hur många påsar fastnar med idag.....

 

Här är hur det såg ut på Senatstorget för några år sedan

 


Dagens Outfit

Idag tog jag inspiration av Lauren Conrads flickiga stil och så är jag helt förälskad i prickar, som lär bli en stor trend nu i sommar. Lite mix med modern och 50-tal. På den har jag en stor Boyfriend-kavaj för att inte göra outfiten för söt. Stella McCartney designade ju Boyfriend-kavajen för sommaren 2009 men jag tror trenden håller i sig, det ser ju snyggt ut på kvinnor också, till en klänning specellt. Ballerinorna är CHANEL-inspirerade men faktiskt ett av de bästa köpen jag gjort, de är nämligen från Primark i London och kostade BARA 6 pund!! Är de inte fina, nästan finare än riktiga Chanel, om jag får så säga. För övrigt kommer jag satsa på dessa trender för sommaren:

 

- Prickigt
- Blommor
- Sailor (Love it)
- Denim
- Starka färger
- Ballerinas (nästan lika fint som klackskor, men åh så sköna)

 
Vad satsar ni på?












 
Klänning: Dorothy Perkins (London)
Kavaj: Topshop
Ballerinas: Primark
Jacka: H&M
Solglasögon: Glitter


Shoes, shoes and more shoes!!!!!

Idag har varit en riktigt bra dag, tecken på att sommaren är på väg finns överallt och idag var himlen totalt blå. Woohooo!!! Jag hade sovmorgon och sov till 12 vilket var skönt och sedan bar det av till skolan på en timme. Efter det drog jag mig själv till gymmet och tränade i en och en halv timme - beach 2010, här kommer jag. Så hade jag lite tid för att vara ute på terassen också - HÄRLIGT! Så här fint såg det ut på vår gård:





Efter att jag kommit in började jag ta fram mina sommarskor och då förstod jag att jag har litet för mycket skor efter att jag köpt ca 10 par de senaste två månaderna. Shoppinggalen jag??? Nejjj, det säger ni väl inte! Så nu borde jag typ sälja några eftersom de inte får plats i mitt skåp. Men vilka ska jag välja, jag älskar ju alla mina skor. Help wanted, please.... Här är en bild på dem, vilka är snyggast och vilka ska bort??? Vad tycker ni?




Svårt val??? Absolut, men nu ska jag fortsätta min kväll med att koncentrera mig på något annat, det vill säga detta:



Dagens Fashion Inspiration: Lauren Conrad

Lauren Conrad har den bästa riktigt all-California stilen. Hon matchar designer plagg med Hollister och Abercrombie jeans och har en allmänt ganska söt och flickig stil. Lauren, som blev känd från MTV:s serier Laguna Beach och The Hills har ändrat sim stil ganska mycket från sina High School dagar till idag, med mycket succes tycker jag, eller vad säger ni av detta bildbevis??



Jag är speciellt förtjust i hennes flickiga klänningar, och alla hennes high-waist skirts. Som hennes trademark kan man ju nästan säga de enorma solbrillorna så för att kopiera Laurens look, så lönar det sig att satsa på ett par stooora solglasögon, high-waist kjolar, lösa skjortor och en snygg väska. Kom ihåg att Lauren är en California-girl så flip-flops går att använda till det flesta. Hon har en mycket feminin men ändå classy stil, och den är lätt att ta inspiration från, don't you think?? Här är mera snygga outfits!!!






Dagens Outfit




Dagens outfit är inspirerad av Blake Lively, en outfit hon hade på ett modeevenemang. Jah har på mig lacktights, en oversize vit skjorta, en svart kavaj och superhöga klackar. Stilen är väldigt laid-back och cool fast det är mycket svart, och otroligt nog så kan jag säga att: JA, skorna är bekväma!!!!























Skor: Podium (Stockholm)
Lacktights: Gina Tricot
Skjorta: Vintage
Kavaj: H&M
Trenchcoat: H&M
Solglasögon: Ray-Ban
Scarf: Alexander McQueen
Väska: Guess


Dagens Fashion Inspiration: Blake Lively

Blake Lively är just nu min bästa källa för inspiration. Det är många som känner henne bättre med namnet Serena van der Woodsen, det vill säga huvudpersonen från TV-serien Gossip Girl. Jag älskar Blakes stil just nu. Hon är effortlessly chic, och ser ut som om hon vaknat och slängt på sig det först hon hittat i skåpet. And it works!!!! Hon ser lika bra ut i jeans och galaklänningar och använder kläder som smickrar hennes kurviga kropp. Hon är också en tjej som inte fallit i size-zero idealet och hon ser välmående och så fräsch ut! Boho-chic eller Upper-East-Side princess, båda fungerar, och inspiration kan hittas från både henne själv och hennes karaktär Serena!

Have a look and get inspired!






Sommar och sol? - Nej men det är vår i alla fall!




Nu känns det äntligen som om våren är här. Våren, början på en ny tid är ett perfekt tillfälle att börja blogga. Isarna har smultit, snön är gone och flyttfåglarna är tillbaka. Solen värmer och idag var vinden för första gången på länge (för länge) varm. Det märks att nedräkningen till sommaren har börjat. Motivationen för skolan ligger för tillfället på noll, och korridorerna och klasserna är otroligt tråkiga, bara sommarlovet ändå skulle börja! Men, det är bara 38 dagar kvar, och det borde gå snabbt, kan man hoppas åtminstone. Men tills dess, kan jag koncentrera mig på bloggen.




Jag heter Christa och är 18 år gammal. Jag går på tvåan i gymnasiet efter ett år som utbyteselev i San Diego, California, och bor nu i Helsingfors, Finland. Mina intressen är mode, sång, segling och shopping (det kan in my case nästan kallas en hobby). Dessutom älskar jag att vara med mina kompisar, att gå ute på stan och festa, samt att njuta av solen utomhus då den visar sig. På sommaren ska jag bara njuta av friheten, att bara få sova och inte ta något ansvar för skolan. Men jobba ska jag nog, nästan under hela sommaren, vilket nog är nödvändigt för att jag ska kunna tillfredställa mitt shoppingbehov!

Vad har ni för sommarplaner????




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0